Bel me nu!

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u direct terug!

&nbps;
Uw aanvraag is succesvol verzonden. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld!
 
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw.
B2B telemarketing met:
Gegarandeerd 3 leads per dag
Hoog kennisniveau van onze agents
Ervaring in meerdere branches

ForumConnect

ForumConnect ontwerpt en beheert voordeelprogramma's voor de zakelijke markt. Onze klanten zijn branche- en beroepsorganisaties en ondernemingen die hun leden en zakelijke klanten meer willen bieden dan alleen hun gebruikelijke dienstverlening.

Met een ledenvoordeelprogramma wordt de band met leden en zakelijke klanten versterkt. Voor de leden en zakelijke klanten betekent het scherpe prijzen en hoge kortingen tegen goede voorwaarden.

Bij ons aangesloten leveranciers bieden een kwalitatief hoogwaardig assortiment producten en diensten gericht op een optimale bedrijfsvoering en het realiseren van aanzienlijke kostenbesparingen.

Vraagstelling

ForumConnect zocht een telemarketingbureau voor het opvolgen van een verstuurde mailing naar branche- en beroepsorganisaties in Nederland met als doelstelling afspraken in plannen voor ForumConnect. 

Oplossing

De Zakelijke Oplossing heeft samen met Forumconnect, twee senior marketeers het script geschreven en de opvolgingsmethode te bepaald. De gemaakte afspraken worden via de software van De Zakelijke Oplossing direct aan de klant bevestigd en rechtstreeks in de agenda van Forumconnect geplaatst. Dit heeft tot nu toe een spectucalaire 16% conversie opgeleverd.

"De Zakelijke Oplossing heeft voor ForumConnect afspraken gemaakt met diverse branche- en beroepsorganisaties. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop De Zakelijke Oplossing dit heeft aangepakt. In overleg met ons werden het script en de criteria vastgesteld en zijn 2 medewerkers vrijgemaakt die energiek aan het werk zijn gegaan. Met een conversie van 16% zijn onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Wij kunnen De Zakelijk Oplossing dan ook van harte aanbevelen en zullen in de toekomst zeker van hun diensten gebruik blijven maken."

Frico Sijbrandi