Bel me nu!

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u direct terug!

&nbps;
Uw aanvraag is succesvol verzonden. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld!
 
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw.
B2B telemarketing met:
Gegarandeerd 3 leads per dag
Hoog kennisniveau van onze agents
Ervaring in meerdere branches

Proserve

Proserve is al vanaf 2000 actief als zakelijke internet service provider. Proserve zorgt voor de bereikbaarheid van 4.500 servers en is hiermee een omvangrijke speler op de Nederlandse markt. Voor tal van grote websites realiseren ze integrale internet- en communicatietoepassingen.
Als kwaliteitsprovider is proserve gespecialiseerd in het leveren van betrouwbare zakelijke internetdiensten. Als professionele en meedenkende leverancier biedt proserve de beste oplossingen op het gebied van internettoegang, hosting-, virtualisatie- en datacenterdiensten.

Vraagstelling

Proserve wil contact leggen met mediabedrijven om afspraken in plannen voorr de accountmanagers om zo de diensten van Proserve te kunnen presenteren.

Oplossing

De Zakelijke Oplossing volgt telefonisch voor Proserve een mailing op met als doelstelling afspraken te maken met mediabedrijven. De Zakelijke Oplossing selecteerde alleen telemarketeers met ervaring op het gebied van hosting en dataverkeer. Met een ongekende conversie van ruim 12% zien beide partijen de samenwerking als een groot succes.

"De Zakelijke Oplossing belt voor proserve met mediabedrijven om afspraken te maken voor de accountmanagers. De afspraken worden professioneel gemaakt en DZO schakelt zeer snel! Proserve ervaart de samenwerking met DZO als zeer positief. Ook het gehele traject van bevestigen en inplannen wordt door DZO verzorgd. Rapportages en terugkoppeling zijn overzichtelijk en begrijpelijk. Kortom een zeer prettige samenwerking met een professionele organisatie." 

Sandra Ottens | Marketing en communicatie