Bel me nu!

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u direct terug!

&nbps;
Uw aanvraag is succesvol verzonden. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld!
 
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw.
B2B telemarketing met:
Gegarandeerd 3 leads per dag
Hoog kennisniveau van onze agents
Ervaring in meerdere branches

Nieuwe Stroom

NieuweStroom is een nieuwe stroming, een nieuw slim product, een speler die de energiemarkt gaat veranderen.NieuweStroom laat klanten continu profiteren van de laagste prijzen in de markt.
Wij kopen direct in bij de bron. Onze bedrijfskosten zijn veel lager. Dat prijsvoordeel geven we direct door aan u. Bij ons geen addertjes onder het gras. U betaalt bij NieuweStroom de APX-prijs plus een geringe vaste opslag. NieuweStroom werkt niet met langetermijncontracten. U kunt in- en uitstappen wanneer u wilt.

Vraagstelling

Nieuwe Stroom zoekt doelgericht naar kwalitatieve bezoekafspraken in combinatie met een gerichte databaseverrijking. Een flexibele marketing partner heeft een pré in de opbouw van de aquisitie.

Oplossing

De Zakelijke Oplossing heeft NieuweStroom in een testfase de voordelen van het uitbesteden van B2B Telemarketing gericht laten zien. Door middel van compleet ingerichte software wordt NieuweStroom op het gebied van aquisitie volledig ontzorgd en kan zich daardoor volledig richten op het aansturen van de buitendienst en het optimaliseren van het productaanbod.

"De Zakelijke Oplossing belt voor NieuweStroom met ondernemers waarvoor onze elektriciteit 10-30% goedkoper is. DZO maakt afspraken voor onze verkoopadviseurs, welke eveneens door DZO worden worden bevestigd Tegelijkertijd wordt onze database verrijkt door DZO. Waar nodig vindt afstemming plaats potentiële klanten zo goed mogelijk te informeren. Onze verkoopadviseurs werken effectiever met afspraken van DZO. NieuweStroom is dan ook positief over de constructieve samenwerking met DZO.