Bel me nu!

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u direct terug!

&nbps;
Uw aanvraag is succesvol verzonden. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld!
 
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw.
B2B telemarketing met:
Gegarandeerd 3 leads per dag
Hoog kennisniveau van onze agents
Ervaring in meerdere branches

Zeer tevreden over de langdurige samenwerking

De Helmink communicatie groep (HCG) te Ridderkerk behoort tot één van de betere telecombedrijven. Niet voor niets is het bedrijf ‘toppartner’ van KPN, Telfort, Vodafone en T-Mobile. Deze operators selecteren en certificeren partners op basis van kwantiteit en kwaliteit.

Het full-service telecombedrijf werkt vanuit twee business-units. Het team ‘Telecom Zakelijk’ adviseert, verkoopt, levert en verleent dagelijks service op mobiele telefonie abonnementen en toestellen. Het team van ‘Managed- & IP Solutions’ houdt zich bezig met de verkoop, installatie en onderhoud van Hosted IP telefoniesystemen en spraak- en dataverbindingen. 

Vraagstelling

HCG wil graag contact leggen met potentiële klanten om afspraken in te plannen voor de accountmanagers om zo de producten en diensten van HCG te kunnen presenteren. Belangrijk is dat er rekening gehouden wordt met de einddata van de lopende contracten bij de prospect, om zo goed mogelijk te kunnen converteren van afspraak naar klant.

Oplossing

De Zakelijke Oplossing maakt vanuit de eigen database, op basis van door HCG gestelde criteria, afspraken met zakelijke klanten voor HCG.

Mark van der Horst | Operationeel Manager

De Zakelijke Oplossing is nu drie jaar succesvol actief voor ons. Onze accountmanagers krijgen goede contacten aangereikt. De criteria voor de te benaderen bedrijven geven wij aan en in goede samenwerking met De Zakelijke Oplossing is er een belscript opgesteld.

“Het is een professionele organisatie om mee samen te werken. Zij denken mee en vragen worden snel en adequaat beantwoord.”