Bel me nu!

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u direct terug!

&nbps;
Uw aanvraag is succesvol verzonden. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld!
 
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw.
B2B telemarketing met:
Gegarandeerd 3 leads per dag
Hoog kennisniveau van onze agents
Ervaring in meerdere branches

Epine Beveiligingscamera´s

Epine Beveiligingscamera´s is een dienstverlener met full service concept. Gedegen in de voorbereiding en praktisch in de uitvoering. Korte communicatie lijnen en gestandaardiseerde werkwijze leveren een duidelijk herkenbaar product. Jaren lange ervaring in beveiligingssystemen,staan garant voor een betrouwbare en onafhankelijke advisering.

De Zakelijke Oplossing beheerst met getrainde agents het aquisitie vak tot in de puntjes. Uitstekende leads in combinatie met agendaplanning zorgt voor een plezierige samenwerking!

Vraagstelling

 

Met de stijgende vraag naar toezichtsystemen wil Epine Beveiligingscamera´s pro-actief verchillende branches benaderen om haar producten te promoten. Zowel een constante stroom van afspraken hebben de prioriteit maar ook het opbouwen van een database voor de lange termijn.

Oplossing

De Zakelijke Oplossing heeft door middel een grondige workshop de salespitch van Epine Beveiligingscamera's helder gekregen. Hiermee is de productpositionering van Epine Beveiligingscamera's helder verwerkt in een plan van aanpak. Gezamenlijk zijn verschillende branches geselecteerd om zowel op korte termijn afspraken te genereren als op lange termijn de balans te bewaken.