Bel me nu!

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u direct terug!

&nbps;
Uw aanvraag is succesvol verzonden. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld!
 
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw.
B2B telemarketing met:
Gegarandeerd 3 leads per dag
Hoog kennisniveau van onze agents
Ervaring in meerdere branches

ECI Software Solutions

ECi Software Solutions is een wereldwijde speler op de software markt.  Zij richten zich op verschillende branches, zoals de kantoorvakhandels en productiebedrijven.

 Met hun ERP-software (o.a. M1 en Vision) zijn zij wereldwijd marktleider. Met vestigingen in Australië, Amerika, Engeland en Nederland kunnen zij in alle talen hun diensten aanbieden. Het onderscheidende vermogen van ECi is hoog, omdat zij flexibel zijn in het aanleveren van hun software en implementatie.

Vraagstelling

ECi Software Solutions is een nieuwe speler op de Nederlandse markt met zijn software ‘M1’. Om in een relatief korte tijd zoveel mogelijk afspraken te krijgen om de naamsbekendheid te vergroten en de software te kunnen verkopen, hebben zij De Zakelijke Oplossing ingeschakeld.

Na dit eerste succesvolle traject hebben zij het traject uitgebreid om hun ERP-software voor de kantoorvakhandels ‘Vision’ meer naamsbekendheid te geven.

Oplossing

De Zakelijke Oplossing heeft voor ECi verschillende trainingen gekregen, via webdemo’s en op kantoor. Voor deze klant hebben wij twee vaste medewerkers ingewerkt, zodat er altijd een vast aanspreekpunt is. Door middel van het inplannen van seminars, het maken van afspraken en het opbouwen van een database verloopt dit traject zeer succesvol.