Bel me nu!

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u direct terug!

&nbps;
Uw aanvraag is succesvol verzonden. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld!
 
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw.
B2B telemarketing met:
Gegarandeerd 3 leads per dag
Hoog kennisniveau van onze agents
Ervaring in meerdere branches

CLD Energy Management

CLD Energie Management B.V. geeft vanaf haar oprichting in 1992 advies over het terugdringen van energieverbruik en -kosten. Het team bestaat uit hoog geschoold personeel die gespecialiseerd is in diverse vakgebieden, zoals onder andere meet- en regeltechniek, bouwkunde, werktuigbouwkunde en klimaat- en installatietechniek. 

Vraagstelling

CLD Energie Management was op zoek naar afspraken in verschillende branches. Omdat er nogal wat is veranderd op de energiemarkt, wil CLD graag dat De Zakelijke Oplossing mee denkt in het opstellen van een plan van aanpak waarin onder andere naar voren moet komen welke branches er moeten worden benaderd. Daarnaast ondersteund De Zakelijke Oplossing bij het opbouwen van een database en helpt met het analyseren van de doelgroep.

Oplossing

De Zakelijke Oplossing maakt met regelmaat afspraken voor CLD met beslissers binnen grotere bedrijven. Ook beheren wij de agenda van het managementteam, zodat de afspraken nooit dubbel worden ingepland.

Er is een verantwoordelijk persoon binnen De Zakelijke Oplossing die in samenspraak met CLD het script tussentijds aanpast en regelmatig het contact onderhoud. Zo behouden wij de kwaliteit van de afspraken en wordt er al ruim een jaar een vast aantal afspraken per week geleverd.