Bel me nu!

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u direct terug!

&nbps;
Uw aanvraag is succesvol verzonden. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld!
 
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw.
B2B telemarketing met:
Gegarandeerd 3 leads per dag
Hoog kennisniveau van onze agents
Ervaring in meerdere branches

Inbound Dienstverlening

Het inbound portfolio van De Zakelijke Oplossing bestaat uit een brede reeks van telefonische diensten. Van technische vragen die wij namens u kunnen beantwoorden, afhandeling van uw overflow, overname van een (deel) van uw verkeersstromen en het genereren van extra verkoop door cross- en upselling. Door onze expertise, capaciteit en het vermogen om snel te kunnen schakelen wordt De Zakelijke Oplossing door haar klanten succesvol ingeschakeld als verlengstuk op haar Telemarketing diensten. Wij garanderen volledige bereikbaarheid en beantwoorden uw gesprekken alsof we bij u op kantoor zitten. Uw relaties staan we op de juiste manier te woord en we berichten u correct en volledig over de telefoongesprekken.  

Hoe werkt onze telefoonservice?

Met behulp van uw instructies richten wij ons systeem in en trainen wij onze medewerkers. Tijdelijke instructies kunt u naar ons e-mailen, zoals: beschikbaarheid van uw medewerkers, ziekte of verlof. Deze nemen wij met een vervalkalender op in het systeem. De gesprekken koppelen wij direct terug per e-mail, SMS of we verbinden de gesprekken door.

Hoe doen we het?

Onze medewerkers zijn gemiddeld 35 jaar: prettig en discreet in de omgang met relaties en communicatief vaardig. Daarnaast specialiseren wij onze medewerkers in verschillende disciplines zoals bijvoorbeeld cross-selling of klantbehoud. Daarnaast investeren we continu in ons ICT systeem om de efficiency van onze telefoonservice te verbeteren.

Onze standaard openingstijden tijdens kantooruren zijn van 08.30 tot en met 17:30 uur. Buiten kantoor uren kunt u gebruik maken van een vooraf ingesproken meldtekst. Onze telefoonservice is uitbreidbaar naar 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar.

Aantrekkelijke proefperiode

Kennis maken met onze krachtige dienstverlening? Probeer onze aantrekkelijke proefperiode aan. Tijdens de proefperiode kunt u profiteren van scherpe tarieven MET garantie van afspraken. Uren worden in staffels van 60, 80 of 100 aangeboden. Neem nu contact op voor de proefperiode.

Bekijk onze projecten Vraag direct meer informatie aan!