Bel me nu!

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u direct terug!

&nbps;
Uw aanvraag is succesvol verzonden. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld!
 
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw.
B2B telemarketing met:
Gegarandeerd 3 leads per dag
Hoog kennisniveau van onze agents
Ervaring in meerdere branches

Diensten

De Zakelijke oplossing biedt de sterke combinatie van telemarketing en internetmarketing gerelateerde diensten aan. Deze combinatie biedt u de mogelijkheid om vanuit 2 kanalen uw prospects gericht aan te spreken.

B2B telemarketing

De activiteiten die wij uitvoeren op het gebied van B2B telemarketing zijn leadgeneratie, het inplannen van uw seminar en donaties werven voor goede doelen. Wij bieden u een proefperiode aan om u optimaal van dienst te zijn. In deze periode maken wij, voor een voordelige prijs, de kansen van B2B telemarketing voor uw bedrijf inzichtelijk. Neem contact op voor meer informatie over de proefperiode.

Aantrekkelijke proefperiode

Kennis maken met onze krachtige dienstverlening? Probeer onze aantrekkelijke proefperiode aan. Tijdens de proefperiode kunt u profiteren van scherpe tarieven MET garantie van afspraken. Uren worden in staffels van 60, 80 of 100 aangeboden. Neem nu contact op voor de proefperiode.

Optimaal adressenbestand

Een goed adressenbestand is de basis van goede telefonische leadgeneratie. Om een optimaal adressenbestand te creëren bieden wij u de diensten doelgroep selectie en dataverrijking aan.

"Wat ik prettig vind aan de samenwerking is dat jullie zeer zelfstandig werken"

CLD Energy Management - R.A. de Graaff

Internet Marketing

Onze Internet Marketing activiteiten bestaan uit 2 diensten. Meer geïnteresseerd bezoek naar uw website leiden en meer bezoekers een doel laten voltooien. Door middel van de diensten Google Adwords beheer en de Expert Review optimaliseren we uw hele trechter, van bezoeker tot lead. Neem contact op of bel naar 078- 6416419.

Bekijk onze projecten Vraag direct meer informatie aan!